Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Vase med motiv af mand og giraf i skoven / junglen fra det svenske keramikværksted (krukmakeri) Törngrens

Pris: 750,- DKK

Flot sgraffito vase fra Törngrens Krukmakeri i Sverige. Vasens motiv er en mand (Tarzan?) og en giraf i skoven / junglen. Smukke jordfarver kombineret med gul og beige. Meget fin stand. Signeret Törngrens.
Højde 18 centimeter.


  • Antikvitet.net Varenummer: 389144
  • Kategori: Keramik

Andre produkter i denne kategori

Antikt fajancefad med polykrom bemaling i gul, rød 
blå og grøn. Kinesisk motivretning. Usigneret men 
muligivs fra Delft

Antikt fajancefad med polykrom bemaling i gul, rød

Hattehoved af pink keramik, West Germany nr. 701

Hattehoved af pink keramik, West Germany nr. 701

Stort svensk fad 1950'erne fra Krukmakaren i 
Ystad, gult/sort/råhvidt DKK 650

Stort svensk fad 1950'erne fra Krukmakaren i Ystad

Sparegris med "kam" af lertøj og spættet glasur, 
charmetrold med en del patina

Sparegris med "kam" af lertøj og spættet glasur, c

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram