Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Italiensk terracotta sgraffito vase fra San Zeno værkstedet i Piza

Pris: 1.450,- DKK

Vidunderlig, italiensk sgraffito-vase med stor grøn fugl. Lavet i kvinde-keramikværkstedet San Zeno i Piza mellem 1926 og 1940 - nu med en fin og rustik patina efter et måske lidt hårdt liv. Kig ind på www.quirkysundays.dk og find flere fine ting til en bæredygtig og eklektisk boligindretning. Små og store skatte, som vores forgængere ejede, plejede og værdsatte, så de stadig eksisterer i dag. Eller besøg Quirky Sundays Antik & Vintage på Vesterbrogade 177 - vi har masser af sære ting, der kalder på smil og eftertanke.

Vasen er signeret med en båd med sejl og årer, hvilket er signaturen for San Zeno i Pisa, som var et italiensk keramikværksted, der i 1920'erne blev etableret af Laura Rauschi. Værkstedets mål var at træne unge kvinder i at lave keramik efter modeller fra 1300-tallet og 1400-tallet. Værkstedet lukkede i 1940.
Motivet på vasen er en stor grøn fugl / ørn. Vasen er i fair stand med en hel del glasurbortfald og afslag (se fotos).
Vase er ca. 28 centimeter høj.
SKU 1361


  • Antikvitet.net Varenummer: 394310
  • Kategori: Keramik

Andre produkter i denne kategori

Smuk og sjælden skål fra Søholm keramik på 
Bornholm i lyse farver og stilrent design

Smuk og sjælden skål fra Søholm keramik på Bornhol

Sortmalet platte med stedmoderblomster, patina, 
19. århundrede

Sortmalet platte med stedmoderblomster, patina, 19

Stor flaske-vase fra Dagnæs Keramik. Midten af det 
20. århundrede, mørkebrun med indridset mønster

Stor flaske-vase fra Dagnæs Keramik. Midten af det

Skønvirke / Art Nouveau keramik lågkrukke fra 
Søholm med blomstermotiver

Skønvirke / Art Nouveau keramik lågkrukke fra Søho

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram