Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Påskefryd: Antik holder til de blødkogte æg på påskebordet. Hvidt porcelæn med forgyldninger

Solgt

Smuk, antik holder til dine blødkogte æg på påskebordet. Æggeholderen er lavet af hvidt porcelæn med forgyldninger. Den holder 6 æggebægre, der tilsvarende er antikke og af hvidt porcelæn. Æggebærgerne er muligvis ikke originale. To af dem er anderledes end de andre. Man kan se brændingsmærker i fordybningerne til salt og peber - måske fordi holderen har været placeret på en bestemt måde i ovnen, da porcelænet blev brændt. Det ses ikke, når fordybningerne er fyldt med salt og peber. Rigtig god antik stand med slid på guldet og afslag på kant (se foto).
SKU 1389

Kig ind på www.quirkysundays.dk og find flere fine ting til en bæredygtig og eklektisk boligindretning. Vi har masser af sære ting, der kalder på smil og eftertanke.


  • Antikvitet.net Varenummer: 394325
  • Kategori: Porcelæn

Andre produkter i denne kategori

Grand Danois hund af porcelæn, Bing & Grøndahl nr. 
2189 ML DKK 450, 1. sortering

Grand Danois hund af porcelæn, Bing & Grøndahl nr.

Rød Paris dybe middagstallerkener, English 
Scenery, Wood & Sons, Enoch Woods, Woods Ware med 
transfer print

Rød Paris dybe middagstallerkener, English Scenery

Lilla Art Deco vase fra Arabia i Finland med 
lustreglasur og marmoreret effekt

Lilla Art Deco vase fra Arabia i Finland med lustr

Sarreguemines - franske østerstallerkener i 
tofarvet majolica-lignende glasur, brun og koksgrå

Sarreguemines - franske østerstallerkener i tofarv

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram