Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Svensk håndvævet fladvævet tæppe - kelim tæppe, grønbundfarve med stiliserede blomster

Solgt

Smuk svensk håndvævet kelimtæppe / løber, ca. 1960'erne. Tæppet måler ca. 160 cm x 80,50 cm eksklusive frynser. Det er i god vintage stand med mindre slitage og brugsspor. Tæppet har en grøn bundfarve med stiliserede blomstermotiver i pink, lilla g flere grønne toner. En række frynser stritter mere end den anden række af frynser.
SKU 1470Andre produkter i denne kategori

Vintage kelimtæppe med stiliserede tulipaner, 
antageligt svensk, i brændte farver, orange, brun, 
gul, grøn

Vintage kelimtæppe med stiliserede tulipaner, anta

Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe  af den 
svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. 
århundrede

Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svens

Svensk kelimtæppe / rölakan af den svenske væver 
Ingegerd Silow. 230 cm x 172 cm. Midten af det 20. 
århundrede

Svensk kelimtæppe / rölakan af den svenske væver I

Svensk håndvævet fladvævet tæppe - kelim tæppe, 
grønbundfarve med stiliserede blomster

Svensk håndvævet fladvævet tæppe - kelim tæppe, gr

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram