Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Smuk gammel lilla glasflaske / vase med glastråde og rosetter

Pris: 950,- DKK

Fin gammel lilla glasvase med glastråde / rigler, der danner et salmiak-formet mønster, hvor hvert hjørne af salmiakken dækkes af en roset. Smukke bobler i glasset; især på halsen. Vasen har fire hanke og er cirka 28 centimeter høj.
Meget fin aldersrelateret stand med en hel del slid under bunden.
SKU 1488


  • Antikvitet.net Varenummer: 401633
  • Kategori: Glas

Andre produkter i denne kategori

Signeret skål af glas af Pertti Santalahti for 
Humppila,  Finland, 1970'ene, grønt og klart glas 
med iseffekt

Signeret skål af glas af Pertti Santalahti for Hum

Store Helge rødvinsglas, 18 centimeter højt - 
lager 14 stk

Store Helge rødvinsglas, 18 centimeter højt - lage

Per Lütken for Holmegaard i 1970'erne, sjældne 
skibsglas med sandblæst skib, tomastere og 
tremastere

Per Lütken for Holmegaard i 1970'erne, sjældne ski

Par art deco røgtopas-vaser med grønt skær fra 
1930'erne. Swedish Grace-udstryk, men muligvis 
Holmegaard

Par art deco røgtopas-vaser med grønt skær fra 193

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram