Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Gamle krystal champagneskåle / champagneglas på høj stilk 1. halvdel af det 20. århundrede

Solgt

6 smukke champagneglas / champagneskåle (2 stk er solgt, 4 tilbage )med skåret motiv af to lotuslignende blomster med delvist matteret bånd imellem. Glassene klinger smukt. De har en ret lang stilk og er 15,50 cm høje. Bredden er 9,5 cm. ved øverste rand. Første halvdel af 1900-tallet. Meget fin stand.
SKU 1533


  • Antikvitet.net Varenummer: 402195
  • Kategori: Glas

Andre produkter i denne kategori

Gisselfeld rødvinsglas af Jacob E. Bang for 
Holmegaard 100 kr./stk Guld på kant og fod

Gisselfeld rødvinsglas af Jacob E. Bang for Holmeg

Smuk, gammel Baccarat bonbonniere / lågskål af 
presset glas med kinesisk inspireret motiv af 
drage og skyer

Smuk, gammel Baccarat bonbonniere / lågskål af pre

6 blå isglas / dessertskåle fra svenske Reijmyre 
Glasbruk i midten af det 20. århundrede

6 blå isglas / dessertskåle fra svenske Reijmyre G

Oreste rødvinsglas, Holmegaard krystalglas, der er 
lavet på licens fra det belgiske glasværk Val 
Saint Lambert mellem 1915 og 1962

Oreste rødvinsglas, Holmegaard krystalglas, der er

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram