Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Venetiansk spejl med fine rosetter med gyldne stænk samt et blåligt skær i det hvide glas. Produceret i midten af det 20. århudrede

Solgt

Smukt venetiansk spejl fra ca. 1960'erne. Rammen er af mælkehvidt glas med gyldne stænk og et fint blåligt skær. Rammen er besat med blomster / rosetter. Meget fin vintage stand - dog har der oprindeligt muligvis været flere rosetter.
Højde 39 centimeter incl. rammen, Bredde 32,50 centimeter incl. rammen.
SKU 1006


  • Antikvitet.net Varenummer: 402426
  • Kategori: Fine ting

Andre produkter i denne kategori

Juletræsfod til mindre juletræ DKK 250, fra 
1950'erne / 1960'erne i smedejern og metal i grøn 
og rød

Juletræsfod til mindre juletræ DKK 250, fra 1950'e

Metalbakke, lilla med blomster, designet af Pat 
Albeck for Worcester, engelsk retro, midten af det 
20. århundrede

Metalbakke, lilla med blomster, designet af Pat Al

Venetiansk spejl med fine rosetter med gyldne 
stænk samt et blåligt skær i det hvide glas. 
Produceret i midten af det 20. århudrede

Venetiansk spejl med fine rosetter med gyldne stæn

Par gipsløver modelleret efter The Chatworth Lions

Par gipsløver modelleret efter The Chatworth Lions

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram