Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Helle Allpass, eget værksted, par lysestager af keramik, cirka 1970'erne.

Pris: 2.550,- DKK

Et par store, flotte lysestager af den danske keramiker Helle Allpass (1932-2000) fra hendes eget værksted, cirka 1970'erne. Lysestagerne kan pyntes med blomster, der står i vand i en skål rundt om lysholderne. Rigtig fin stand med nogen skævhed, som stagerne er "født" med.
Højde 28 centimeter. Bredde 13 centimeter.
SKU 1501


  • Antikvitet.net Varenummer: 402685
  • Kategori: Keramik

Andre produkter i denne kategori

Ipsens Enke Art Nouveau / skønvirke opsats / skål 
på fod af Axel Jensen nr. 181

Ipsens Enke Art Nouveau / skønvirke opsats / skål

Persisk flaske-vase / Iznik keramik. Polykrome 
motiver med rådyr, henholdsvis fugl på for og 
bagside - samt blomster og blade.

Persisk flaske-vase / Iznik keramik. Polykrome mot

Charmerende bjørne fra svenske Tilgmans Keramik, 
Harry Tilgman, 20 århundrede

Charmerende bjørne fra svenske Tilgmans Keramik, H

Stor, svensk keramik vase med motiv af fugle af 
Bonnie Rehnqvist for Törngrens Krukmakeri i 
Sverige.

Stor, svensk keramik vase med motiv af fugle af Bo

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram