Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Vintage modernist manchetknapper af sølvsmed Hermann Siersbøl, 13 gram 925 sterling sølv

Reserveret

Manchetknapper af sølvsmed Hermann Siersbøl med et flot modernistisk design. Manchetknapperne er i god vintage stand og vejer 13 gram. De er signeret HS for Hermann Siersbøl samt 925 S.
SKU 1568
--
Smykker sendes fra fjernlager og findes ikke i butikken.Andre produkter i denne kategori

Vintage modernist manchetknapper af sølvsmed 
Hermann Siersbøl, 13 gram 925 sterling sølv

Vintage modernist manchetknapper af sølvsmed Herma

Skulpturel Lapponia sølvring fra 1970'erne i 
størrelse 52, Finland

Skulpturel Lapponia sølvring fra 1970'erne i størr

Kæde af naturgummi med "spænde" vedhæng af fra 
Toftegaard, designet af Traudel Toftegaard, ubrugt

Kæde af naturgummi med "spænde" vedhæng af fra Tof

Vintage Georg Jensen ring størrelse 48, designet 
af Kim Naver nr. 309 af 925 sterling sølv

Vintage Georg Jensen ring størrelse 48, designet a

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram