Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English

Vicke Lindstrand for svenske Kosta

Pris: 2.200,- DKK

Vicke Lindstrand for Kosta i midten af det 20. århundrede. Vasen er 28 centimeter høj i fremragende vintage stand. Smukke farver: Okker, grøn og blå.

Vasen er signeret Kosta og LH 1843.

Vicke Lindstrand var fra 1950-1973 tilknyttet Kosta-glasværket som den førende kunstner. I disse år ændrede han designstilen radikalt. I 1953 byggede glasværket en palæ til kunstneren Kosta-huset, hvor han boede indtil sin død i 1983.

SKU 1577


  • Antikvitet.net Varenummer: 403029
  • Kategori: Glas

Andre produkter i denne kategori

Gammel røgfarvet glasvase med rosa skær og optiske 
striber og flæser

Gammel røgfarvet glasvase med rosa skær og optiske

Store Helge rødvinsglas, 18 centimeter højt - 
lager 14 stk

Store Helge rødvinsglas, 18 centimeter højt - lage

Paul Kedelv for svenske Flygfors, 1950erne, pink 
og hvid blomsterformet glasskål fra serien 
Coquille

Paul Kedelv for svenske Flygfors, 1950erne, pink o

Sæt på 6 urangrønne hvidvinsglas designet af Elis 
Bergh for det svenske glasværk Kosta

Sæt på 6 urangrønne hvidvinsglas designet af Elis

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram