Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Per Lutken for Holmegaard i 1953, fad som fomentlig er en forløber til Selandia fadet, der blev sat i produktion i 1954

Kontakt os vedrørende pris

Smukt fad i klart glas af Per Lütken for Holmegaard, signeret Holmegaard samt Per Lutkens signatur PL tillige med 1953. Fadet kan meget vel være en forløber til Selandia fadet, der blev en af Per Lütken og Holmegaards klassikere. Selandia fadet blev sat i produktion året efter, i 1954. Et lille stykke af dansk glashistorie.
Diameter 32 centimeter
Højde 9,50 centimeter
Fin vintage stand med enkle brugsspor samt små skader på kanten i et areal over cirka 10 cm. Ses ikke, men kan føles. Bobler i glasset.
SKU 1607


  • Antikvitet.net Varenummer: 403846
  • Kategori: Glas

Andre produkter i denne kategori

Fin, gammel, hatteformet skål / fad af mosgrønt 
glas

Fin, gammel, hatteformet skål / fad af mosgrønt gl

Bøhmisk drikkeglas (Ranftbecher) med dekoration af 
bladværk i guld samt emalje bemalet plakette med 
blomsterbuket på front. Bøhmen 19. århundrede

Bøhmisk drikkeglas (Ranftbecher) med dekoration af

Holmegaard Anglais hvidvinsglas af klart glas med 
facetteret spids kumme på stilk med knap

Holmegaard Anglais hvidvinsglas af klart glas med

Cascade vase af Per Lütken for Holmegaard i 
1970'erne, hvidt opalglas med lysebrune og 
lyserøde toner

Cascade vase af Per Lütken for Holmegaard i 1970'e

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram