Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Par Art Deco / Bauhaus knagerækker, første halvdel af det 20. århundrede. Sortmalede med beige knopper på knagerne.

Solgt

To stk. originale gamle Art Deco / Bauhaus knagerækker med en fin patina. Sortmalet træ og knager med beige knopper. Længde 45,80 centimeter per stk. Prise er for begge knagerækker.
Knagerne kan sendes til PostNords pakketakst med track and trace.
SKU 1539-1540Andre produkter i denne kategori

Gul / lilla urtepotte / vase af Ingrid Atterberg 
for Upsala-Ekeby i midten af det 20. århundrede

Gul / lilla urtepotte / vase af Ingrid Atterberg f

Påskefryd: Ramsing keramik høne til stearinlys, 2 
stk. haves. Påskefår af anden keramiker

Påskefryd: Ramsing keramik høne til stearinlys, 2

Snoede lysestager, barok-form, i forsølvet 
messing, første halvdel af det 20. århundrede

Snoede lysestager, barok-form, i forsølvet messing

Smuk skål i lyseblåt glas med hvid kant, 2 stk. 
haves

Smuk skål i lyseblåt glas med hvid kant, 2 stk. ha

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram