Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Gamle vintage husnumre / nummerskilte

Pris: 150,- DKK pr. stk.

Smukke gamle husnumre, som kan bruges til villavejen eller opgangen, men også som et alternativt fødselsdagskort eller som dekoration med dine yndlingstal.

I øjeblikket har vi følgende numre:

1 (solgt), 2 (solgt),3 (solgt), 4, 5, 6 (solgt), 7, 8 (solgt), 10, 11 (solgt), 12, 13 (solgt), 14, 15, 16, 17 (solgt), 18, 19, 20 (solgt), 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40. (denne liste er ikke helt opdateret - spørg efter det nummer, du gerne vil have)

SKU 1580Andre produkter i denne kategori

Lille, håndskåret, vintage træhest, 10,50 x 10,50 
centimeter

Lille, håndskåret, vintage træhest, 10,50 x 10,50

Træfugl på fod

Træfugl på fod

Stor, tung, syvarmet  lysestage udskåret i massiv 
teaktræ, antageligt svensk. Mid century modern. 66 
centimeter lang, væg 2,7 kilo

Stor, tung, syvarmet lysestage udskåret i massiv

Vintage bogreol af træ med udskårne elefanter og 
blomster til at stille på bordet. Reolen kan 
trækkes ud. Indien, 20. århundrede

Vintage bogreol af træ med udskårne elefanter og b

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram