Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English

Antik kobbergryde på ben, 19. århundrede / 20. århundrede med perlebort på låg

Pris: 2.500,- DKK

Antik kobbergryde med låg, 19.-20. århundrede. Låggryden står på ben og er beregnet til ildsted. Låget er med perlebort. Længde med håndtag ca. 66 centimeter.
Længde uden håndtag ca. 52 centimeter
Højde til toppen af håndtag på låg ca. 27 centimeter.
Højde til kanten af låget ca. 18 centimeter.

Meget fin stand.

SKU 1562


  • Antikvitet.net Varenummer: 413789
  • Kategori: Kobber

Andre produkter i denne kategori

Antik kobberform med radise motiv

Antik kobberform med radise motiv

Antik kobberform med tulipan motiv

Antik kobberform med tulipan motiv

Dansk kobber tekande fra 1800-tallet, Empire, med 
lågknop af træ.

Dansk kobber tekande fra 1800-tallet, Empire, med

Kobberform med ansigt / sol, stemplet Wagner, West 
Germany, Midten af det 20. århundrede

Kobberform med ansigt / sol, stemplet Wagner, West

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram