Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Bådformet skål af glas med sølvhåndtag formet som vindruer - Gerda Strömberg for svenske Strömbergshyttan

Pris: 5.800,- DKK

Bådformet skål i tykt glas med isblåt skær af Gerda Strömberg for Strömbergshyttan i Sverige i midten af det 20. århundrede. Skålen er signeret "Strömberg". Den er monteret med håndtag af 925 sterlingsølv formet som vindrueklaser. Sølvmonteringen er stemplet og lavet af en dansk sølvsmed.
Længde 25 centimeter (selve glasskålen)
Bredde 15 centimeter.
Højde 11 centimeter.

Meget fin stand.

Sku 1868


  • Antikvitet.net Varenummer: 422981
  • Kategori: Glas

Andre produkter i denne kategori

Gammel røgfarvet glasvase med rosa skær og optiske 
striber og flæser

Gammel røgfarvet glasvase med rosa skær og optiske

Holmegaard Anglais hvidvinsglas af klart glas med 
facetteret spids kumme på stilk med knap

Holmegaard Anglais hvidvinsglas af klart glas med

Pierre D'avesn - fransk Art Deco "stjerne" vase af 
klart glas, cirka 1940'erne

Pierre D'avesn - fransk Art Deco "stjerne" vase af

Antikke vinglas, 1800-tal, Wellington-stil, 
Danmark / Sverige

Antikke vinglas, 1800-tal, Wellington-stil, Danmar

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram