Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Store Bing & Grøndahl middagstallerkener / dækketallerkener med "guldnet", sjældne. Tallerkenerne passer til de hvide B & G-servicer med guld, som Hartmann og Hostrup

Solgt

Store middagstallerkener / dækketallerkener, hvid med guld, 26,50 centimeter i diameter, fra Bing & Grøndahl. Tallerkenerne er i rigtig fin stand og har form nr. 248. Tallerkenerne er lavet mellem 1952 og 1957.
Lager 5 stk.

Diameter 26,50 centimeter.
Meget fin stand.

SKU 1906


  • Antikvitet.net Varenummer: 427888
  • Kategori: Porcelæn

Andre produkter i denne kategori

Franske østerstallerkener fra Sarreguemines, smuk 
dybgrøn / mørkegrøn farve

Franske østerstallerkener fra Sarreguemines, smuk

Tekande af rød, engelsk fajance, 
(Rød Paris) Mønsteret hedder "Lochs of Scotland" 
af Enoch Wedgwood.

Tekande af rød, engelsk fajance, (Rød Paris) Møn

Bing & Grøndahl juleplatter fra 1970'erne - 20 
kr./stk. Skal du spise sild af juleplatter?

Bing & Grøndahl juleplatter fra 1970'erne - 20 kr.

Antikt stegefad fra Royal Copenhagen signeret med 
de tre bølger, 1800-tal

Antikt stegefad fra Royal Copenhagen signeret med

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram