Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English

Svensk fladvævet tæppe / kelimtæppe i rød, pink, gul og råhvid af væveren Margareta Lundahl, anden halvdel af det 20. århundrede

Solgt

Svensk fladt vævet kelimtæppe af Margareta Lundahl, 20. århundredes anden halvdel. Signeret ML. Grundfarven er rød og materialerne er uld på bomuld.

Mål cirka 194 cm x 138 cm.

Rigtig god stand med mindre slid, fx slid på frynser.

SKU 1907Andre produkter i denne kategori

Svensk håndvævet fladvævet tæppe - kelim tæppe, 
grønbundfarve med stiliserede blomster

Svensk håndvævet fladvævet tæppe - kelim tæppe, gr

Svensk fladvævet tæppe / kelimtæppe i smuk 
farvesammensætning med bl.a. rosa, råhvid og 
rødbrun, slutningen af 1900-tallet

Svensk fladvævet tæppe / kelimtæppe i smuk farvesa

Svensk fladvævet tæppe / kelimtæppe i rød, pink, 
gul og råhvid af væveren Margareta Lundahl, anden 
halvdel af det 20. århundrede

Svensk fladvævet tæppe / kelimtæppe i rød, pink, g

Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe  af den 
svenske væver Ingegerd Silow. Midten af det 20. 
århundrede

Svensk kelim tæppe / fladvævet tæppe af den svens

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram