Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Signeret skål af glas af Pertti Santalahti for Humppila, Finland, 1970'ene, grønt og klart glas med iseffekt

Pris: 1.500,- DKK

Glasskål med is-effekt af Pertti Santalahti for finske Humppila glasværk i 1970'erne. Skålen har en smuk grøn farve i bunden, mens den øverste del er af klart glas. Skålen er signeret "Pertti Santalahti".

Højde 16,50 centimeter.
Bredde 24 centimeter.

Perfekt stand.

SKU 1971


  • Antikvitet.net Varenummer: 436463
  • Kategori: Glas

Andre produkter i denne kategori

Smuk, gammel hvid opalinevase med efeu og 
akantusblade  dekoration i relief. 25 cm høj. DKK 
850

Smuk, gammel hvid opalinevase med efeu og akantusb

Smuk, lilla, vintage apotekerkrukke af glas

Smuk, lilla, vintage apotekerkrukke af glas

Gammelt tysk glas og decilitermål med gravering af 
bl.a. det tyske slot Pyrmont i byen Bad Pyrmont.

Gammelt tysk glas og decilitermål med gravering af

Smukke, gamle, himmelblå skåle på fod af 
mælkeglas, presset glas

Smukke, gamle, himmelblå skåle på fod af mælkeglas

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram