Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Metal-del fra fly - nu skilt - med logo af ørn fra det amerikanske CONVAIR, som både har lavet fly og dele til raketter - midten af det 20. århundrede

Pris: 3.500,- DKK

Der er tale om et "metalskilt" fra en del af et fly, som bærer CONVAIRs logo, som viser en flyvende sort ørn med beige og blå detaljer. Ørnen er på vej til at lande og ses på baggrund af en cirkel. Under billedet af ørnen står der "CONVAIR" i versaler. "Skiltet" er råt skåret og har et hjemmelavet hul til ophæng i toppen.

CONVAIR var med til at udvikle den amerikanske Atlas raket, der er kendt for at sende de første amerikanere i kredsløb. Atlas blev udviklet til det amerikanske luftvåbens strategiske missilstyrker af Convair, der var en del af General Dynamics. I 1994 blev Convair solgt til McDonnell Douglas, kort før Boeing opslugte sidstnævnte. Atlasmissilets første succesrige prøveflyvning skete d. 17. dec. 1957. (kilde Wikipedia)

Højde ca. 36,50 centimeter.
Bredde ca. 38 centimeter.
Skiltet er let og vejer ca. 360 gram.

God stand med tydelig brugspatina (se fotos)

Midten af det 20. århundrede.

SKU 1773


  • Antikvitet.net Varenummer: 436896
  • Kategori: Kobber

Andre produkter i denne kategori

Antik kobbergryde på ben, 19. århundrede / 20. 
århundrede med perlebort på låg

Antik kobbergryde på ben, 19. århundrede / 20. årh

Antik kobberform med tulipan motiv

Antik kobberform med tulipan motiv

Antik kobber buddingform

Antik kobber buddingform

Antik morter af messing med pistil / støder, 
stemplet, 10 centimeter høj med 19,80 cm pistil

Antik morter af messing med pistil / støder, stemp

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram