Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Snapseglas / shot glas "Ida" af Jacob E. Bang fra Holmegaard, kræmmerhusformede med emalje-malede røde hjerter med flammer ("Brændende Hjerter"-motiv) samt grønne kranse og gule blomster - 20. århundrede. Enkelt Pepita-glas med samme motiv

Solgt

Emaljemalede shot-glas / snapseglas med hjerter i flammer i rødt og gult samt grønne kranse med rød-gule blomster. Rød rand på foden.

Motivet er bl.a. kendt fra Sverige, hvor lignende glas er lavet af Johansfors glasværk (Brinnande Hjärter) og fra Danmark, hvor Holmegaard har lavet lignende glas.

20. århundrede.

Højde: Cirka 8,50 centimeter
Bredde: cirka 5 centimeter

Lager: 8 stk. samt 1 stk. mindre glas.

Prisen er per stk.

SKU 1975


  • Antikvitet.net Varenummer: 437648
  • Kategori: Glas

Andre produkter i denne kategori

Bådformet skål af glas med sølvhåndtag formet som 
vindruer - Gerda Strömberg for svenske 
Strömbergshyttan

Bådformet skål af glas med sølvhåndtag formet som

Sæt på 6 urangrønne hvidvinsglas designet af Elis 
Bergh for det svenske glasværk Kosta

Sæt på 6 urangrønne hvidvinsglas designet af Elis

Berlinois / Chr. d. 8 hedvinsglas / portvinsglas 
med halvfacetteret kumme på stilk med knap

Berlinois / Chr. d. 8 hedvinsglas / portvinsglas m

Antikke vinglas, 1800-tal, Wellington-stil, 
Danmark / Sverige

Antikke vinglas, 1800-tal, Wellington-stil, Danmar

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram