Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Smuk, gammel Baccarat bonbonniere / lågskål af presset glas med kinesisk inspireret motiv af drage og skyer

Pris: 1.150,- DKK

Smuk Baccarat lågskål i presset klart glas med en gul tone med kinesisk motiv af en drage blandt skyer i relief. Dragen har været forgyldt og har småbitte rester af forgyldning langs kroppen. Skålen er med patina, herunder nogle bittesmå skår langs den indre kant af låget og også et skår på ydersiden af lågkanten. Der er et skrab på selve dragen ved hovedet, men det er svært at se eller fotografere. Skålen er signeret Baccarat. Kan bruges som bonbonniere eller til opbevaring af vatrondeller på badeværelset, smykker eller andet.

Skålen er ca. 7 centimeter høj og har en diameter på ca. 15 centimeter.

SKU 2195


  • Antikvitet.net Varenummer: 449048
  • Kategori: Glas

Andre produkter i denne kategori

Antik sukkerskål / kandisskål i opalineglas med 
bemalet motiv af blomster og blomsterranke med 
sløjfe

Antik sukkerskål / kandisskål i opalineglas med be

Mads Stage vinløv glas, hvidvin og rødvin

Mads Stage vinløv glas, hvidvin og rødvin

RESERVERET - Art Deco røgfarvet glasvase fra 
Kosta, Sverige i 1930'erne

RESERVERET - Art Deco røgfarvet glasvase fra Kosta

Pierre D'avesn - fransk Art Deco "stjerne" vase af 
klart glas, cirka 1940'erne

Pierre D'avesn - fransk Art Deco "stjerne" vase af

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram