Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


3 gamle tryk i sølvrammer af Gerhard Ludvig Lahde fra serien "Klædedragter i Kiøbenhavn". Lahde, der var venner med Thorvaldsen, skabte serien i begyndelsen af 1800-tallet

Pris: 550,- DKK pr. stk.

3 gamle tryk i sølvfarvede trærammer af Gerhard Luvig Lahde fra serien Klædedrager i København. Lahde skabte serien i begynelsen af det 19. århundrede. Billederne viser et postbud, en politibetjent samt en kongelig livjæger. Prisen er per stk.

Rammer og tryk med patina. Undersøgt i ramme. Revne i trykket med politibetjent.

Rammernes ydermål: 25,80 x 20 centimeter.

SKU 2590Andre produkter i denne kategori

Original akvarel / gouache fra Pompei af Maria 
Graziano, Italien. Billedet forestiller engle, som 
arrangerer blomster.

Original akvarel / gouache fra Pompei af Maria Gra

Flot kultegning af to hunde, billedet er signeret 
El. Camello 46. Fyrretræsramme

Flot kultegning af to hunde, billedet er signeret

Par raderinger af Stefano Della Bella, 17. 
århundrede. Senere guldrammer med røde kanter.

Par raderinger af Stefano Della Bella, 17. århundr

3 gamle tryk i sølvrammer af Gerhard Ludvig Lahde 
fra serien "Klædedragter i Kiøbenhavn". Lahde, der 
var venner med Thorvaldsen, skabte serien i 
begyndelsen af 1800-tallet

3 gamle tryk i sølvrammer af Gerhard Ludvig Lahde

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram