Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Originalt NASA farveoffsetfotografi / fotoprint fra af Edwin "Buzz" Aldrin under Apollo-11 månemissionen i 1969. Astronaut Neil Armstrong spejles i Aldrins visir

Solgt

Originalt NASA farveoffsetfotografi / fotoprint fra 1969 af Edwin "Buzz" Aldrin under Apollo-11 månemissionen, der satte de første mennesker på Månen. Aldrin ses på dette berømte foto i månelandskabet, mens fotografen Neil Armstrong spejles i Aldrins visir.

Apollo-programmet blev startet af Præsident John F. Kennedy, der i 1961 erklærede, at amerikanerne ville være på Månen, inden årtiet var omme. Det lykkedes da Neil Armstrong i juli 1969 trådte ned på Månens overflade og sagde de berømte ord: “That’s one small step for man, one giant leap for mankind.”

Se også vores andre NASA fotoprint / farveoffsetfotos fra de amerikanske space program:

https://quirkysundays.dk/katindex.asp?kukat=11585

Mål billede: Cirka 35 x 28 centimeter.
Rammens ydermål: Cirka 32 x 42 centimeter.

Meget fin stand med få aldersrelaterede brugsspor. Nutidig ramme.Andre produkter i denne kategori

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 10 
månemissionen i maj 1969. Billedet viser 
astronauterne Eugene A. Cernan, John W. Young and 
Thomas Stafford

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 10

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 11 
månemissionen i juli 1969.

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 11

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15 
månelandingen i juli-august 1971.

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15 
månelandingen i juli-august 1971. På billedet ses 
bl.a. astronaut David Scott ved månekøretøjet 
Rover

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram