Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


"Krydderikrukke" fra Bing & Grøndahls Apotekerserien med cigaret af mærket Prince på forsiden. Reklame / særligt produceret for Skandinavisk Tobakskompagni

Solgt

Bing &. Grøndahl "krydderikrukke" med billede af en Prince cigaret. Krukken er specialfremstillet til Skandinavisk Tobakskompagni og er mærket med Bing & Grøndahls logo samt formnummer 497. Herudover er den mærket "Scandinavian Tobacco Company Denmark" med rød skrift.

Højde 11 centimeter.

SKU 2589


  • Antikvitet.net Varenummer: 495062
  • Kategori: Porcelæn

Andre produkter i denne kategori

Fransk urtepotteskjuler, Napoleon III i lys pink 
med blomstermotiv. Frankrig 19. århundrede

Fransk urtepotteskjuler, Napoleon III i lys pink m

Fint, gammelt cremefarvet fiskefad - DKK 450 - 
formet som en fisk med hale og finner

Fint, gammelt cremefarvet fiskefad - DKK 450 - for

Porcelænsvase med dronning Victoria-mønster fra 
Herend Porcelæn i Ungarn i 125-jubilæumsåret 1964

Porcelænsvase med dronning Victoria-mønster fra He

Sarreguemines - franske østerstallerkener i 
tofarvet majolica-lignende glasur, brun og koksgrå

Sarreguemines - franske østerstallerkener i tofarv

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram