Houvej 74, 5953 Tranekær • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 10 månemissionen i maj 1969. Billedet viser astronauterne Eugene A. Cernan, John W. Young and Thomas Stafford

Pris: 250,- DKK

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 10 månemissionen i maj 1969. Billedet viser astronauterne Eugene A. Cernan, John W. Young and Thomas Stafford. Apollo 10-missionen testede udstyr og manøvre, der banede vejen for Apollo 11, der blot er par måneder efter satte de første mennesker på månen.

Mål: 27,80 x 35,40 centimeter.

Forsendelsen sker via PostNord til 150 kr. uanset, hvor mange farveoffsetfotos, man bestiller. Sendes typisk på onsdage.

Dette farveoffsetfoto er en del af stort parti originale farveoffsetfotografier fra den amerikanske rumadministration, NASA, under forløbet af Apollo-programmet i 1960'erne og 1970'erne, som vi har fået hjem.
Farveoffsetfotografierne, som består af 40 forskellige billeder, hvoraf du finder de andre på Quirkysundays.dk, er lettere beskadiget - ofte på grund af fugt, buk på hjørner eller områder med misfarvning - så kig godt på billederne. Priserne veksler, blandt andet efter standen, og de vil typisk se fantastiske ud i rammer.Andre produkter i denne kategori

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 
9-missionen i marts 1969, der var en forberedelse 
til månelandingen i juli samme år og foregik i 
lavt kredsløb om jorden

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 9-m

Originalt NASA farveoffsetfotografi af 
astronauterne James Lovell, William Anders og 
Frank Borman fra Apollo 8-missionen, der fandt 
sted i december 1968.

Originalt NASA farveoffsetfotografi af astronauter

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15 
månelandingen i juli-august 1971. På billedet ses 
astronaut James Irwing ved månekøretøjet Rover

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15

Earth Rise - vintage NASA farveoffsetfoto / 
fotoplakat / fotoprint fra slutningen af 1960'erne 
af jorden som ses over månens overflade

Earth Rise - vintage NASA farveoffsetfoto / fotopl

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Houvej 74 5953 Tranekær

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Vi  er en onlineshop, som handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Vi har tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram

Adresse:

Houvej 74,

5953 Tranekær