Houvej 74, 5953 Tranekær • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Originalt NASA farveoffsetfotografi af astronauterne James Lovell, William Anders og Frank Borman fra Apollo 8-missionen, der fandt sted i december 1968.

Solgt

Originalt NASA farveoffsetfotografi af astronauterne James Lovell, William Anders og Frank Borman fra Apollo 8-missionen, der fandt sted i december 1968. Det var de første mennesker, der blev sendt i rummet ved hjælp af en Saturn V-raket, og den første Apollo-mission, der bragte astronauterne i kredsløb om månen. De cirkulerede rundt om månen 10 gange på deres 147 timer og 1 minut lange rejse.

Mål: 27,80 x 35,40 centimeter.

Forsendelsen sker via PostNord til 150 kr. uanset, hvor mange farveoffsetfotos, man bestiller.

Dette farveoffsetfoto er en del af stort parti originale farveoffsetfotografier fra den amerikanske rumadministration, NASA, under forløbet af Apollo-programmet i 1960'erne og 1970'erne, som vi har fået hjem.
Farveoffsetfotografierne, som består af 40 forskellige billeder, hvoraf du finder de andre på Quirkysundays.dk, er lettere beskadiget - ofte på grund af fugt, buk på hjørner eller områder med misfarvning - så kig godt på billederne. Priserne veksler, blandt andet efter standen, og de vil typisk se fantastiske ud i rammer.Andre produkter i denne kategori

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12 
månelandingen i november 1969. Astronaut Charles 
"Pete" Conrad, Jr. er på billedet i færd med at 
justere antennen på den såkaldte ALSEP (Apollo 
Lunar Surface Experiments Package)

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 11 
månemissionen i juli 1969.

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 11

Originalt og ikonisk NASA farveoffsetfotografi af 
astronaut Edwin Aldrin stående på månen i 1969. I 
visiret på hans hjelm ses den 1. mand på månen 
Neil Armstrong samt Apollo 11 landingsmodulet

Originalt og ikonisk NASA farveoffsetfotografi af

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12 
månelandingen i november 1969. På billedet ses de 
mystiske forhøjninger i landskabet, som 
astronauterne så under deres ophold på månens 
overflade - tillige med en månesten (tv.)

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Houvej 74 5953 Tranekær

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Vi  er en onlineshop, som handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Vi har tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram

Adresse:

Houvej 74,

5953 Tranekær