Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Antik burmesisk opsats / fad på fod. Lakarbejde. Slutningen af det 19. århundrede til begyndelsen af det 20. århundrede. Burma (Myanmar).

Pris: 3.800,- DKK

Antik burmesisk opsats / fad på fod. Lakarbejde. Slutningen af det 19. århundrede til begyndelsen af det 20. århundrede. Burma (Myanmar).

Højde ca. 27,50 centimeter.
Bredeste diameter ca. 33 centimeter.
Bredde under fod ca. 22 centimeter

Pæn aldersrelateret stand med skævhed i opsats og revner i træet. Se fotosAndre produkter i denne kategori

Håndskæret kinesisk træpanel med lak og 
forgyldning til ophæng på væg, 20. århundrede

Håndskæret kinesisk træpanel med lak og forgyldnin

Asiatisk lakvase. Motiv af Koi fisk / guldfisk 
samt solopgang over havet (eller solnedgang).

Asiatisk lakvase. Motiv af Koi fisk / guldfisk sam

Rund japansk håndmalet og signeret lakæske / 
lågæske med flyvende traner. 20. århundrede

Rund japansk håndmalet og signeret lakæske / lågæs

Japansk lakæske / skrive boks / handskeboks / 
smykkeskrin. 20. århundrede

Japansk lakæske / skrive boks / handskeboks / smyk

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram