Houvej 74, 5953 Tranekær • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Originalt og sjældent foto af NASA-astronaut og kommandopilot på Apollo 9 måne-missionen David R. Scott (1932- ). Taget i 1969, hvor Apollo 9 blev sendt afsted. Sort-hvidt pressefoto

Pris: 2.500,- DKK

Originalt sort/hvidt, vintage, gelatin silver, pressefoto af NASA-astronaut og kommandopilot på Apollo 9 måne-missionen David R. Scott (1932- ). Fotoet er taget i 1969, hvor Apollo 9 blev sendt i rummet.

Mål: Cirka 20 x 25 centimeter.

Teksten på bagsiden af billedet lyder:

"March 3rd 1969
Apollo 9 blast-off
Apollo 9 blasted-off from Cape Kennedy this afternoon on America's most hasardous space mission so far. The operation will reach it final climax on Friday when the Moonbug (Spider, red.:),piloted by crewman Russell Schweickart spins off from the Apollo craft to simulate a landing on the moon.
Photo shows Astronaut David R. Scott who is the Command Module Pilot.
AM/Keystone 1651/816741"

Udover et stempel fra Keystone Press Agency er der et copyright-stempel fra Svenskt Pressfoto i Stockholm.

Apollo 9 var den fjerde opsendelse af Saturn V-raketten og den første bemandede flyvning af Apollo-månemodulet. Efter opsendelse den 3. marts 1969 udførte besætningen den første bemandede flyvning af et månemodul, den første docking og udtrækning af samme, en to-personers rumvandring (EVA), og den anden docking af to bemandede rumfartøjer. Missionen sluttede den 13. marts og var en komplet succes. Den beviste, at månelandingsmodulet var værdigt til bemandet rumflyvning, og satte scenen for generalprøven til månelandingen, Apollo 10.

Der er tale om et originalt sort-hvidt-foto fra 1969 på kraftigt papir/tyndt pap med almindelige brugsspor.Andre produkter i denne kategori

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 7 
månemissionen i oktober 1967.

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 7 m

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12 
månelandingen i november 1969. Astronaut Charles 
Conrad ved Surveyor 3 fotograferet af kollegaen 
Alan L Bean.

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12

Det amerikanske flag / Old Glory plantet på månen 
i 1969 af Apollo 11-astronauter  -  Vintage NASA 
farveoffsetfoto / fotoplakat / fotoprint fra et 
20. århundrede

Det amerikanske flag / Old Glory plantet på månen

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 
11-missionen af astronaut Edwin Aldrin, der bærer 
udstyr på månen i juli 1969.

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 11-

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Houvej 74 5953 Tranekær

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Vi  er en onlineshop, som handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Vi har tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram

Adresse:

Houvej 74,

5953 Tranekær