Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Originalt og sjældent foto af NASA-astronaut og kommandopilot på Apollo 9 måne-missionen David R. Scott (1932- ). Taget i 1969, hvor Apollo 9 blev sendt afsted. Sort-hvidt pressefoto

Pris: 2.500,- DKK

Originalt sort/hvidt, vintage, gelatin silver, pressefoto af NASA-astronaut og kommandopilot på Apollo 9 måne-missionen David R. Scott (1932- ). Fotoet er taget i 1969, hvor Apollo 9 blev sendt i rummet.

Mål: Cirka 20 x 25 centimeter.

Teksten på bagsiden af billedet lyder:

"March 3rd 1969
Apollo 9 blast-off
Apollo 9 blasted-off from Cape Kennedy this afternoon on America's most hasardous space mission so far. The operation will reach it final climax on Friday when the Moonbug (Spider, red.:),piloted by crewman Russell Schweickart spins off from the Apollo craft to simulate a landing on the moon.
Photo shows Astronaut David R. Scott who is the Command Module Pilot.
AM/Keystone 1651/816741"

Udover et stempel fra Keystone Press Agency er der et copyright-stempel fra Svenskt Pressfoto i Stockholm.

Apollo 9 var den fjerde opsendelse af Saturn V-raketten og den første bemandede flyvning af Apollo-månemodulet. Efter opsendelse den 3. marts 1969 udførte besætningen den første bemandede flyvning af et månemodul, den første docking og udtrækning af samme, en to-personers rumvandring (EVA), og den anden docking af to bemandede rumfartøjer. Missionen sluttede den 13. marts og var en komplet succes. Den beviste, at månelandingsmodulet var værdigt til bemandet rumflyvning, og satte scenen for generalprøven til månelandingen, Apollo 10.

Der er tale om et originalt sort-hvidt-foto fra 1969 på kraftigt papir/tyndt pap med almindelige brugsspor.Andre produkter i denne kategori

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo15 
månelandingen, taget den 31. juli 1971

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo15 m

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 7 
månemissionen i oktober 1967.

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 7 m

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 11 
månemissionen i juli 1969.

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 11

Originalt NASA farveoffsetfotografi af 
astronauterne James Lovell, William Anders og 
Frank Borman fra Apollo 8-missionen, der fandt 
sted i december 1968.

Originalt NASA farveoffsetfotografi af astronauter

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram