Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Italiensk krybbespil med 18 hvide figurer af keramik fra 1960'erne

Solgt

Meget fint og autentisk krybbespil i hvid keramik fra Italien i 1960'erne. Der er 18 forskellige figurer - mange af dem med patina, som det kan ses af billederne. Kamelen er ca. 10 centimeter lang og ca. 8 centimeter høj.

SKU 1964


  • Antikvitet.net Varenummer: 432463
  • Kategori: Keramik

Andre produkter i denne kategori

Relief fra Tilgmans keramik i Sverige. Røde, gule, 
orange og brune farver.

Relief fra Tilgmans keramik i Sverige. Røde, gule,

Ivan Weiss for Royal Copenhagen - smuk, enkel skål 
 produceret mellem 1985 og 1991

Ivan Weiss for Royal Copenhagen - smuk, enkel skål

Fransk fajance tallerken / platte med motiv af blå 
pige med lange fletninger i relief. Pigen danser 
og spiller musik med kastagnetter og tamburin, 
første halvdel af det 20. århundrede

Fransk fajance tallerken / platte med motiv af blå

Lille keramikfigur af par bjørneunger af den 
danske keramiker Knud Basse, eget studio, 
harepelsglasur kr. 400

Lille keramikfigur af par bjørneunger af den dansk

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram