Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Vintage sort-hvidt foto af Robert Plant, Led Zeppelin, med hvid due i hånden, taget af fotograf Neal Preston

Solgt

Fotografen Neal Preston har i den britiske avis The Guardian kaldt dette sort/hvid-foto af Robert Plant fra Led Zeppelin med den hvide due i hånden for det bedste, han nogensinde har taget. Fotografiet er taget i 1973, men denne kopi er dateret i 1985. Se artiklen i The Guardian: https://www.theguardian.com/artanddesign/2018/oct/04/neal-preston-best-photograph-robert-plant-led-zeppelin-dove

Billedet er taget under en koncert på Kezar Stadium i San Francisco i 1973.

Mål fotografi cirka: 28 centimeter x 23,40 centimeter.
Ydermål på ramme cirka: 32 x 42 centimeter.

Billedet har en hel del patina, som det kan ses af fotografierne uden for rammen. Men det ser fantastisk ud i rammen, som er nutidig og kun medfølger som "indpakning".

SKU 2132Andre produkter i denne kategori

Vintage sort-hvidt foto af Robert Plant, Led 
Zeppelin, med hvid due i hånden, taget af fotograf 
Neal Preston

Vintage sort-hvidt foto af Robert Plant, Led Zeppe

To originale, vintage pressefotografier af The 
Spice Girls under koncert i Madison Square Garden, 
New York, i 1998

To originale, vintage pressefotografier af The Spi

Vintage pressefoto af Michael Jackson, der står 
foran tank på larvefødder under  HIStory World 
Tour i Moskva, Rusland, 1996.

Vintage pressefoto af Michael Jackson, der står fo

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram