Houvej 74, 5953 Tranekær • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Vintage pressefoto af Michael Jackson, der står foran tank på larvefødder under HIStory World Tour i Moskva, Rusland, 1996.

Pris: 2.550,- DKK

Vintage pressefoto i farver, kongen af pop Michael Jackson (1958-2009), der står foran tank på larvefødder under sin optræden med the HIStory World Tour (sept. 1996 – oktober 1997) i Moskva, Rusland, 1996. Scenen er fra Earth Song og lader til at referere til det verdensberømte billede af the ”Tank Man” i Beijing i 1989.

The History World Tour kom i forlængelse af udgivelsen af Jacksons 9. studiealbum “HIStory: Past, Present and Future, Book I”, som udkom den 20. juni 1995 og indeholdt en række hits: Scream, They Don't Care About Us, Earth Song and You Are Not Alone.

Billedet har mærkat fra Pica Pressfoto i Stockholm, Sverige.

Mål:30,40 x 20,30 centimeter. Uindrammet.

Fotografiet er i fin vintage stand med almindelige brugsspor.

SKU 2253Andre produkter i denne kategori

To originale, vintage pressefotografier af The 
Spice Girls under koncert i Madison Square Garden, 
New York, i 1998

To originale, vintage pressefotografier af The Spi

Originalt sort-hvidt pressefoto af George Michael 
fra Wham under sidstnævntes tour i Kina i 1985. 
Fotograf: Neal Preston.

Originalt sort-hvidt pressefoto af George Michael

Vintage pressefoto af Michael Jackson, der står 
foran tank på larvefødder under  HIStory World 
Tour i Moskva, Rusland, 1996.

Vintage pressefoto af Michael Jackson, der står fo

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Houvej 74 5953 Tranekær

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Vi  er en onlineshop, som handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Vi har tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram

Adresse:

Houvej 74,

5953 Tranekær