Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Vintage pressefoto af bokseren Muhammad Ali / Cassius Clay (1942 - 2016), der vinker ved ankomst til London Airport til kampen mod Henry Cooper i 1966

Pris: 1.250,- DKK

Den 24 år gamle verdensmester i heavyweight Muhammad Ali (Cassius Clay) vinker ved ankomsten til London Airport i 1966, hvor han den 21. maj skal bokse mod den britiske bokser Henry Cooper.

På vedhæftet seddel står følgende tekst:

"9.5.66. Cassius Clay arrives for Cooper fight. World heavyweight champion, Cassius Clay flew into London today for his fight against Henry Cooper at Arsenal Stadium on May 21st.
Keystone Photo shows: Cassius Clay gives a wave as he steps off the plane, on arrival at London Airport today."

Billedet er også stemplet "Keystone Press Agency LTD" i London.

Mål fotografi: 16,5 centimeter x 21,50 centimeter.

Nutidig ramme medfølger. Rammens ydermål: 23,70 centimeter x 32,30 centimeter.

Der er tale om et originalt pressefoto af Muhammad Ali fra 1966 med almindelige brugsspor, herunder nogle vandrette streger henover billedet.

SKU 2254Andre produkter i denne kategori

Vintage pressefoto af bokseren Muhammad Ali / 
Cassius Clay (1942 - 2016), der vinker ved ankomst 
til London Airport til kampen mod Henry Cooper i 
1966

Vintage pressefoto af bokseren Muhammad Ali / Cass

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram