Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Fregatten Jylland, mindeplatte / platte af Christian Blache for Royal Copenhagen i 1909, begrænset antal produceret

Pris: 550,- DKK

Smuk, gammel platte med motiv af Fregatten Jylland under sejlads på Øresund med Kronborg i baggrunden. Christian Blache for Den Kongelige Porcelænsfabrik / Royal Copenhagen i 1909.

Platten er 1. sortering og i fin stand med lille glasurafstød, der ses som hvid prik på sejl i venstre side. Brændingsfejl på bagside ses som små brune pletter.

Diameter 20 centimeter.

SKU 2355


  • Antikvitet.net Varenummer: 461975
  • Kategori: Porcelæn

Andre produkter i denne kategori

Sommerfugl kaffekop og underkop fra Bing & 
Grøndahl (B&G) nr. 305

Sommerfugl kaffekop og underkop fra Bing & Grøndah

Stor Colibri vase af Annegrete Halling Koch for 
Royal Copenhagen. 1. sortering i meget fin stand. 
Ottekantet.

Stor Colibri vase af Annegrete Halling Koch for Ro

Stor Royal Copenhagen vase med gæs samt 
kystsceneri/havscerneri, 30 cm høj

Stor Royal Copenhagen vase med gæs samt kystscener

Sommerfugl kagetallerken nr. 306 fra Bing & 
Grøndahl (B&G)

Sommerfugl kagetallerken nr. 306 fra Bing & Grønda

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram