Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Tryk/litografi af Honoré Daumier, trykt hos Chez Aubert, Frankrig i 1840'erne. Fra serien Les Papas.

Pris: 4.500,- DKK

Tryk/litografi fra 1840'erne. Kunstner Honoré Daumier fra serien Le Papas, motiv nr. 13 af far, som bærer sit barn, der har ondt i maven, gennem byen. Signeret i trykket. Trykt hos Chez Aubert, Pl. de la Bourse I 1840'erne i Frankrig. Tekst: Allons bon.....v'la p'tit qui dit qu'il a bobo au ventre!.....

Gammel indramning i træramme sølv/guld. Rammens ydermål: 37 x 46 centimeter. Lysåbning til print: ca. 23 x 30 centimeter. Kan købes som beset med indramningen intakt - eller kan tages ud af rammen og undersøges nærmere. Prisen er den samme uanset om rammen er med eller ej, men rammen kan ikke købes uden trykket.

Plet nederst i venstre side af trykket. Ramme med en hel del brugsspor.

SKU 2349Andre produkter i denne kategori

Gammel guldramme af træ med blade med glas fra 
begyndelsen af det 20. århundrede

Gammel guldramme af træ med blade med glas fra beg

Maleri af landskab med bro og borg samt personer - 
muligvis tysk eller østrisk - betegnet på bagsiden 
med blyant Hans Fischer, utydeligt signeret med 
initialer

Maleri af landskab med bro og borg samt personer -

Par raderinger af Stefano Della Bella, 17. 
århundrede. Senere guldrammer med røde kanter.

Par raderinger af Stefano Della Bella, 17. århundr

Tryk/litografi af Honoré Daumier, trykt hos Chez 
Aubert, Frankrig i 1840'erne. Fra serien Les 
Papas.

Tryk/litografi af Honoré Daumier, trykt hos Chez A

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram