Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Andy Warhol plakat med Marilyn Monroe, udgivet i 1993, trykt i Tyskland

Pris: 1.550,- DKK

Andy Warhol, efter, plakat med Marilyn Monroe, udgivet i 1993, trykt i Tyskland. Indrammet. Det originale kunstværk af Warhol er fra 1967 lavet efter et foto af Marilyn Monroe fra 1953.

Lysmål: 63,50 x 63,50 centimeter.

Tekst på plakat:

Andy Warhol (American, 1928-1987), Marilyn Monroe, 1967...Copyright 1993 The Andy Warhol Foundation for the Visual Arts. Inc. / Published by te Neues Publishing Company. New York and Achenbach Art Edition, Düsseldorf. All rights reserved. Printed in Germany. 3-8238-8825-0.

God vintage stand. Lille inklusion i højre hjørne - se foto.

Skal afhentes i butikken.Andre produkter i denne kategori

Gammel guldramme af træ med blade med glas fra 
begyndelsen af det 20. århundrede

Gammel guldramme af træ med blade med glas fra beg

Carl Locher, radering af fiskerbåde på havet, 
signeret i trykket, 1907 med smuk, gammel, 
patineret guldramme

Carl Locher, radering af fiskerbåde på havet, sign

Skoleplanche med snegl, DKK 350,00, norsk fra 
Dybdahls Zoologiske plansjer, trykt i Oslo i 
midten af det 20. århundrede.

Skoleplanche med snegl, DKK 350,00, norsk fra Dybd

Oliemaleri i antik guldramme af pige der samler 
brænde. 19. århundrede. Signeret

Oliemaleri i antik guldramme af pige der samler br

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram