Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Stor Vajrasattva Buddha (Bodhisattva of Purification), 20 århundrede

Solgt

Stor Vajrasattva Buddha (Bodhisattva of Purification) . Vajrasattva Buddhaen er lavet af metal; messing eller bronze-legering i det 20. århundredes senere del. Buddhaen er lavet i Newar-folkets stil. Den har et fint ansigtsudtryk, mens lotustronen er mere groft tilvirket.

Vajrasattvas ophøjede status fremgår af hans smykker og bladkrone. Han Holder en vajra i hånden og bærer tilsvarende en vajra på hovedet bag kronens blade. Vajraen står for den lysende klarhed og den aktive medfølelse. Den symboliserer en diamant eller en tordenkile, og er aktuel inden for tantrisk buddhisme (Vajrayana eller diamantvejsbuddhisme).

Højde: Ca. 40 centimeter
Bredde: Ca. 28 centimeter
Dybde: Ca. 20 centimeter
Vægt: ca. 4,1 kilo

SKU 2513Andre produkter i denne kategori

Asiatisk (antageligt tibetansk), Buddhistisk 
Thangka maleri, monteret i håndsyet klæde af 
bomuld og silke, 20. århundrede

Asiatisk (antageligt tibetansk), Buddhistisk Thang

Antik asiatisk figur udskåret i træ med 
forgyldninger af kvinde, formentlig hindu gudinde, 
cirka 1900.

Antik asiatisk figur udskåret i træ med forgyldnin

Buddha ansigt af træ, guldbemalet med glasflusser, 
slutningen af det 20. århundrede

Buddha ansigt af træ, guldbemalet med glasflusser,

Asiatisk Buddha af bronze med fint ansigtsudtryk 
og patina

Asiatisk Buddha af bronze med fint ansigtsudtryk o

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram