Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Asiatisk (antageligt tibetansk), Buddhistisk Thangka maleri, monteret i håndsyet klæde af bomuld og silke, 20. århundrede

Pris: 1.550,- DKK

Asiatisk buddhistisk Thangka-maleri, håndmalet på lærred, monteret i håndsyet klæde af bomuld og silke, seneste halvdel af det 20. århundrede. Billedet forestiller Yamāntaka / Vajrabhairava (vredens og visdommens gud) på sort baggrund - nogle gange beskrevet som "destroyer of death" eller "conqueror of the lord of death".
Kan rulles sammen - fin som vægdekoration eller til meditation.

Lysmål: 39 x 27 centimeter.
Mål ved øverste kant: 51 centimeter.
Mål over tværs af midten: cirka 46 centimeter.
Mål ved nederste kant: 62 centimeter.

Vintage stand, krakkeleringer i malingen, løse tråde / syninger m.m. Se fotos.

SKU 2698Andre produkter i denne kategori

Asiatisk (antageligt tibetansk), Buddhistisk 
Thangka maleri, monteret i håndsyet klæde af 
bomuld og silke, 20. århundrede

Asiatisk (antageligt tibetansk), Buddhistisk Thang

Kinesisk Budai eller smilende Buddah 
porcelænsfigur med fem børn. 25 cm høj fra det 20. 
århundrede

Kinesisk Budai eller smilende Buddah porcelænsfigu

Buddha ansigt af træ, guldbemalet med glasflusser, 
slutningen af det 20. århundrede

Buddha ansigt af træ, guldbemalet med glasflusser,

(Reserveret) Antik Buddha i "Bhumisparsha Mudra"

(Reserveret) Antik Buddha i "Bhumisparsha Mudra"

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram