Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Originalt officielt bryllupsfoto (pressefoto) fra prinsesse Dianas og kronprins Charles' bryllup i 1981.

Pris: 3.800,- DKK

Originalt sort-hvidt foto, gelatin silver, af prinsesse Dianas og kronprins Charles’ bryllup i 1981. Billedet er taget i the ”Throne Room” på Buckingham Palace i London, og på bagsiden af billedet står der:

”The royal wedding – the official picture – After the wedding of the decade of the Prince of Wales to Lady Diana Spencer at St. Paul’s Cathedral today, it was time for the official photographs at Buckingham Palace.

Fotomål: 24 x 17,20 centimeter.

Our picture shows: In the throne room of Buckingham Palace, from left (back row) Edward van Cutsem, Lord Nicholas Windsor, Sarah Jane Gaselee, Prince Edward, Prince Charles, the Princess of Wales, Prince Andrew, Lady Sarah Armstrong-Jones. Front row (seated) Catherine Cameron, (standing) India Hicks and (seated) Clementine Hambro.”

Fotografiet er dateret 29. juli 1981 og stemplet fra Central Press Photos. Det var fotograf Patrick Lichfield, der tog de officielle bryllupsbilleder fra brylluppet, men hans navn står ikke angivet på billedet, som altså er distribueret til pressen.

Se andre fotos af Patrich Lichfield, som var en privat bekendt af familien, her:
https://www.thelittleblackgallery.com/artists/patrick-lichfield/

Se artikel fra Daily Mail med fotos af Patrick Lichfield, som aldrig blev offentliggjort, men sendere solgt på auktion:
https://www.dailymail.co.uk/news/article-3192515/never-seen-pictures-charles-diana-s-wedding-scene-photos-taken-1981-auctioned-off.html

fin
vintage stand – dog er et område af fotografiet som følge af en fejl under fremkaldelsen mat i stedet for blankt. Se foto. Området skiller mellem kronprins Charles’ og Lady Di’s ansigter.Andre produkter i denne kategori

Originalt vintage sort / hvidt AP Wire foto af 
travhesten Tarok og travkusk / jockey Jørn Laursen 
til VM på Roosevelt Raceway i New York i 1977

Originalt vintage sort / hvidt AP Wire foto af tra

Vintage foto af kroningen af dronning Elizabeth II 
af England i 1953, sort-hvidt, gelatine silver

Vintage foto af kroningen af dronning Elizabeth II

Jackie Kennedy og Lord Harlech, William David 
Ormsby-Gore, i Cambodia i 1960'erne - vintage 
sort-hvidt foto, gelatine silver fra 1967-68

Jackie Kennedy og Lord Harlech, William David Orms

Originalt, vintage foto, gelatine silver, fra 1939 
af den finske marskal / general Carl Gustaf Emil 
Mannerheim

Originalt, vintage foto, gelatine silver, fra 1939

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram