Houvej 74, 5953 Tranekær • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Fotograf Lisa Sheridan - født 1894, død 1966 (Studio Lisa): Sort/hvidt foto af Dronning Elizabeth II af England sammen med sønnerne prins Andrew og prins Edward i 1965.

Pris: 1.150,- DKK

Fotograf Lisa Sheridan - født 1894, død 1966 (Studio Lisa): Sort/hvidt foto af Dronning Elizabeth II af England sammen med sønnerne prins Andrew og prins Edward i 1965.

Fotografen Lisa Sheridan er kendt for sine revolutionerende portrætter af den engelske kongefamilie, der har ændret offentlighedens syn på den royale famile ved at tage mere intime og afslappede fotos som fx dette, hvor prins Edward har fat i en billedbog, der tiltrækker sig opmærksomheden fra alle tre portrætterede.

Dette er beskrevet i Tatler i 2019: https://www.tatler.com/article/studio-lisa-royal-portraiture

Se også flere royale fotos af Lisa Sheridan i National Portrait Gallery: https://www.npg.org.uk/collections/search/person?linkid=mp60252&wpage=2

Fotografiet er stemplet fra Keystone Press Agency Ltd.
Mål: 20,80 x 15,30 centimeter

Vintage stand med brugsspor

VIGTIGT! Vores butik er lille, hvorfor nogle ting er på fjernlager. Kontakt os derfor forud for besøg i butikken, hvis du vil se på en helt bestemt ting, som du har set på hjemmesiden.Andre produkter i denne kategori

Originalt pressefoto af Aretha Franklin i 
1960'erne/1970'erne fra London Features 
International

Originalt pressefoto af Aretha Franklin i 1960'ern

Originalt vintage, pressefoto i sort / hvid af 
statsminister Thorvald Stauning, 
Socialdemokratiet, fra 1929, gelatine silver.

Originalt vintage, pressefoto i sort / hvid af sta

Originalt sort-hvidt vintage foto fra Grønland i 
1955 af en såkaldt Peter Snow Miller maskine, som 
den amerikanske hær brugte til at grave dybe 
render i indlandsisen under den kolde krig.

Originalt sort-hvidt vintage foto fra Grønland i 1

Originalt, vintage foto, gelatine silver, fra 1939 
af den finske marskal / general Carl Gustaf Emil 
Mannerheim

Originalt, vintage foto, gelatine silver, fra 1939

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Houvej 74 5953 Tranekær

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Vi  er en onlineshop, som handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Vi har tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram

Adresse:

Houvej 74,

5953 Tranekær