Houvej 74, 5953 Tranekær • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


2 originale sort/hvide fotos af dronning Margrethe fra 1953, kort efter vedtagelsen af Grundloven, der gjorde Margrethe til Danmarks tronfølger.

Pris: 1.850,- DKK

2 originale sort/hvide fotos af dronning Margrethe fra 1953, kort efter vedtagelsen af Grundloven, der gjorde Margrethe til Danmarks tronfølger. På det første foto ses kronprinsesse Margrethe sammen med sin mor, Dronning Ingrid, samt far, Kong Frederik, og søstrene prinsesse Anne-Marie og prinsesse Benedikte.

Teksten på billedet af Dronning Ingrid og daværende Kronprinsesse Margrethe, der er taget 8. juni 1953, lyder som følger: Named heir to Denmark’s throne Fredensborg, Denmark: Queen Ingrid of Denmark poses affectionately with her eldest daughter, Margrethe, who, under af new constitution recently signed by King Frederik, is now heir to the throne. The Royal family posed for photographers during a visit to the family’s summer residence. Margrethe is 13. Credit (united Press Photo).
Foto-mål 18 x 22,80 centimeter.

Teksten på billedet af kong Frederik sammen med Kronprinsesse Margrethe og hendes to søstre, prinsesse Anne-Marie og prinsesse Benedikte, lyder: Daddy’s girls – Fredensborg, Denmark. Denmark’s rugged King Frederik has some fun with his three daughters while spending some leisure time at the family’s summer residence in Fredensborg. The girls are (left to right): Princesses Anne-Marie, 6; Benedikte, 9, and Margrethe, 13. Under a new constitution signed by the king Princess Margrethe is heir to the throne of Denmark. Credit (United Press Photo). Billedet er dateret den 8.6.1954. (men der skal nok stå 1953).
Foto-mål 18,50 x 22,80 centimeter.

Fin vintage stand med almindelige brugsspor.

VIGTIGT! Vores butik er lille, hvorfor nogle ting er på fjernlager. Kontakt os derfor forud for besøg i butikken, hvis du vil se på en helt bestemt ting, som du har set på hjemmesiden.Andre produkter i denne kategori

Fotograf Lisa Sheridan - født 1894, død 1966 
(Studio Lisa): Sort/hvidt foto af Dronning 
Elizabeth II af England sammen med sønnerne prins 
Andrew og prins Edward i 1965.

Fotograf Lisa Sheridan - født 1894, død 1966 (Stud

Originalt vintage sort / hvidt AP Wire foto af 
travhesten Tarok og travkusk / jockey Jørn Laursen 
til VM på Roosevelt Raceway i New York i 1977

Originalt vintage sort / hvidt AP Wire foto af tra

Jackie Kennedy og Lord Harlech, William David 
Ormsby-Gore, i Cambodia i 1960'erne - vintage 
sort-hvidt foto, gelatine silver fra 1967-68

Jackie Kennedy og Lord Harlech, William David Orms

Originalt officielt bryllupsfoto (pressefoto) fra 
prinsesse Dianas og kronprins Charles' bryllup i 
1981.

Originalt officielt bryllupsfoto (pressefoto) fra

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Houvej 74 5953 Tranekær

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Vi  er en onlineshop, som handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Vi har tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram

Adresse:

Houvej 74,

5953 Tranekær