Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15 månelandingen i juli-august 1971. På billedet ses Apollo 15's lift-off fra Cape Kennedy den 26. juli 1971. Dertil kommer astronauterne David R. Scott, Alfred M. Worden samt James B. Irwing.

Pris: 150,- DKK

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15 månelandingen i juli-august 1971. På billedet ses Apollo 15's lift-off fra Cape Kennedy den 26. juli 1971. Dertil kommer astronauterne David R. Scott, Alfred M. Worden samt James B. Irwing.

Apollo 15 var den 4. gang mennesker var på månen, og denne gang var der større fokus på at indsamle materialer. Derfor medbragte astronauterne for første gang et køretøj, the Lunar Roving Vehicle.

Mål: 27,80 x 35,40 centimeter.

Forsendelsen sker via PostNord til 150 kr. uanset, hvor mange farveoffsetfotos, man bestiller. Sendes typisk på onsdage.

Dette farveoffsetfoto er en del af stort parti originale farveoffsetfotografier fra den amerikanske rumadministration, NASA, under forløbet af Apollo-programmet i 1960'erne og 1970'erne, som vi har fået hjem.
Farveoffsetfotografierne, som består af 40 forskellige billeder, hvoraf du finder de andre på Quirkysundays.dk, er lettere beskadiget - ofte på grund af fugt, buk på hjørner eller områder med misfarvning - så kig godt på billederne. Priserne veksler, blandt andet efter standen, og de vil typisk se fantastiske ud i rammer.Andre produkter i denne kategori

Originalt NASA farveoffsetfotografi i forbindelse 
med Apollo 11 månelandingen i juli 1969. På 
billedet ses de tre astronauter Neil Armstrong, 
Michael Collins og Edwin Aldrin

Originalt NASA farveoffsetfotografi i forbindelse

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12 
månelandingen i november 1969.

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 
11-missionen af astronaut Neil Armstrong samt 
Edwin Aldrin, der sætter det amerikanske flag Old 
Glory på månen

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 11-

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12 
månelandingen i november 1969. På billedet ses 
astronaut Alan Bean omgivet af en lysende sky

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram