Houvej 74, 5953 Tranekær • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12 månemissionen i november 1969. Billedet viser jorden der på hjemrejsen bevægede sig direkte mellem solen og Apollo 12 fartøjet - og altså resulterede i en solformørkelse set fra rummet

Pris: 250,- DKK

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12 månemissionen i november 1969. Den 14. november 1969 blev Apollo 12 opsendt kl. 11:22 EST fra Launch Complex 39A ved Kennedy Space Center.

Da Jorden bevægede sig direkte mellem solen og Apollo 12-rumfartøjet på rejsen hjem fra månen, fangede besætningen dette billede af en solformørkelse med et 16 mm filmkamera. Ombord på fartøjet var astronauterne Charles "Pete" Conrad, Richard F. Gordon Jr. samt Alan Bean. Mens Conrad og Bean landede på månen i landingsmodulet "Intrepid", forblev Gordon i kredsløb om månen i kommandomodulet "Yankee Clipper".

Mens Apollo 11 landede langt væk fra det planlagte sted, foretog Apollo 12-astronauterne Charles Conrad, Richard Gordon og Alan Bean en præcisionslanding netop i det område, man havde håbet på - Stormenes Hav. Det var i nærheden af Surveyor 3, der var et ubemandet rumfartøj, som var sendt afsted for at udforske månens overflade før de bemandede Apollo-missioner. Surveyor 3 landede på månen i april 1967. Apollo 12-astronauterne lykkedes med at hjemtage dele af Surveyor 3 til jorden, herunder nogle tv-kameraer, som rumskibet medbragte.

Mål: 27,80 x 35,40 centimeter.

Forsendelsen sker via PostNord til 150 kr. uanset, hvor mange farveoffsetfotos, man bestiller. Sendes typisk på onsdage.

Dette farveoffsetfoto er en del af stort parti originale farveoffsetfotografier fra den amerikanske rumadministration, NASA, under forløbet af Apollo-programmet i 1960'erne og 1970'erne, som vi har fået hjem.
Farveoffsetfotografierne, som består af 40 forskellige billeder, hvoraf du finder de andre på Quirkysundays.dk, er lettere beskadiget - ofte på grund af fugt, buk på hjørner eller områder med misfarvning - så kig godt på billederne. Priserne veksler, blandt andetAndre produkter i denne kategori

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 
11-missionen af astronaut Edwin Aldrin, der bærer 
udstyr på månen i juli 1969.

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 11-

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15 
månelandingen i juli-august 1971. Astronaut James 
Irwing hilser det amerikanske flag Old Glory. I 
midten ses månelandingsfartøjet Falcon og til 
højre i billedet månekøretøjet Rover

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12 
månelandingen i november 1969. På billedet ses 
astronaut Alan Bean omgivet af en lysende sky

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 11 
månerejsen i juli 1969.

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 11

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Houvej 74 5953 Tranekær

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Vi  er en onlineshop, som handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Vi har tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram

Adresse:

Houvej 74,

5953 Tranekær