Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


NASA: Lille, originalt sort/hvidt foto, af de tre Apollo 11-astronauter Neil Armstrong, Mike Collins og Edwin Aldrin, gelatin silver, juli 1969 med Apollo V-raketten i baggrunden

Pris: 1.950,- DKK

NASA: Lille, originalt sort/hvidt foto, af de tre Apollo 11-astronauter Neil Armstrong, Mike Collins og Edwin Aldrin, gelatin silver, juli 1969 med Apollo V-raketten i baggrunden.

På bagsiden kan man se teksten "Apollo 11" samt de tre astronauters navne samt "Juli 1969" under en mærkat, hvor der blandt andet står "Första månelandingen" (på svensk). Billedet er i fin stand med almindelige brugsspor (bølger efter kontorclips).

Billedet er formentligt taget på selve dagen for opsendelsen af Apollo 11, 16. juli 1969.

11 x 8,50 centimeter.Andre produkter i denne kategori

NASA: Originalt vintage gelatin silver sort/hvidt 
foto af lysende astronaut Alan L. Bean på månen 
under Apollo 12 missionen.

NASA: Originalt vintage gelatin silver sort/hvidt

Originalt og sjældent foto af NASA-astronaut og 
kommandopilot på Apollo 9 måne-missionen David R. 
Scott (1932- ). Taget i 1969, hvor Apollo 9 blev 
sendt afsted. Sort-hvidt pressefoto

Originalt og sjældent foto af NASA-astronaut og ko

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12 
månelandingen i november 1969. Billedet viser 
astronaut Charles Pete Conrad, der holder det 
amerikanske flag på Stormenes Ocean

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 12

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 
11-missionen

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 11-

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram