Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English

Lille grøn hattehylde med bøjlephæng 850 kr., vintage fra 1960'erne / 1970'erne

Pris: 850,- DKK

Fin grøn hattehylde med bøjle så man kan lægge sin hat og hænge sin kjole eller frakke op. Hylden er ca. 55 centimeter lang og ca. 30 cm høj.
Rigtig god stand.
SKU 1436Andre produkter i denne kategori

Par skønvirke vaser af hvidt metal - Art Nouveau

Par skønvirke vaser af hvidt metal - Art Nouveau

Fransk smykkeskrin af glas og forgyldt messing, 
cirka 1900-1910 fra Paris med billede af rådhuset 
i den franske hovedstad

Fransk smykkeskrin af glas og forgyldt messing, ci

Gul / lilla urtepotte / vase af Ingrid Atterberg 
for Upsala-Ekeby i midten af det 20. århundrede

Gul / lilla urtepotte / vase af Ingrid Atterberg f

Kugleformet Art Deco vase med drager fra Lyngby 
Porcelæn, 1930'erne / 1940'erne

Kugleformet Art Deco vase med drager fra Lyngby Po

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram