Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Par antikke engelske stager af metal fra slutningen af 1800-tallet. Masser af charme, patina og skævheder

Pris: 700,- DKK

Umage par smukke, antikke engelske lysestager med "skub op" funktion/pind, som dog ikke virker mere. Stagerne har masser af patina, herunder skævheder og reparationer, så de i dag fremstår med masser af charme.

Den største lysestage koster DKK 450, mens den lille lysestager koster DKK 250 = 700 DKK for parret.SKU 1881 og 1882.Andre produkter i denne kategori

Hattehoved i massivt, stavlimet fyrretræ, cirka 
1970'erne.

Hattehoved i massivt, stavlimet fyrretræ, cirka 19

Almue åg af træ bemalet med blomster og smukke 
mønstre. Dateret "1828" og bærer initialerne ASJD

Almue åg af træ bemalet med blomster og smukke møn

Træfugl på fod

Træfugl på fod

Lille, håndskåret, vintage træhest, 10,50 x 10,50 
centimeter

Lille, håndskåret, vintage træhest, 10,50 x 10,50

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Vi har tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram

Adresse:

Houvej 74,

5953 Tranekær