Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English

Art Deco figur af en russisk ulvehund, også kaldet Borzoi / mynde, cirka 1940erne, fajance fra Hertwig Katzhütte

Pris: 650,- DKK

Art Deco figur af fajance af elegant mynde / russisk ulvehund også kaldet Borzoi. Figuren er fra Hertwig Katzhütte og mærket herfra mellem 1941 og 1958. Hundefiguren er 28 cm lang og 18 cm høj. Meget fin stand.
Sku 1534Andre produkter i denne kategori

Gammel dåse fra A/S Glud & Marstrands Fabriker, 
DKK 450. Motiv af Jomfru Maria med Jesusbarnet og 
en engel

Gammel dåse fra A/S Glud & Marstrands Fabriker, DK

Gammel dåse fra Københavns Zoologisk have med 
dyremotiver og fin patina

Gammel dåse fra Københavns Zoologisk have med dyre

Støbejernsknager formet som elefanthoveder, 
begyndelsen af det 20. århundrede

Støbejernsknager formet som elefanthoveder, begynd

Sjælden pink / rosafarvet / lilla Provence skål / 
Arne skål af Per Lütken for Holmegaard Glasværk i 
1955

Sjælden pink / rosafarvet / lilla Provence skål /

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram