Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Vintage sort/hvidt fotografi fra 1952 under operation Blue Jay, hvor amerikanske ingeniørtropper m.fl. byggede Thulebasen Pituffik i Grønland med tilladelse fra den danske regering

Pris: 1.550,- DKK

Sort-hvidt gelatine silver vintage foto af en lille konvoy af skibe med forsyninger til Thule Air Base Pituffik (Thulebasen) i Grønland i 1952.

Teksten på billedet lyder:

"A small U.S Navy convoy heads for Thule, Greenland, carrying vitally needed supplies and equipment for the construction of the important northern air base.
Official U.S. navy photo released by the Dept. of Defence."

På bagsiden står der også, at der er tale om et officielt fotografi taget af den amerikanske hær - henvendelse til "Chief of Information, Navy Department, Washington 25, D.C.".

Opførelsen af luftbasen blev kaldt for Operation Blue Jay.

Konstruktionen af basen, der blev udført af USA's ingeniørtropper (United States Army Corps of Engineers, USACE) m.fl., stod på i 1951 og fortsatte ind i 1950'erne.

Den amerikanske hær transporterede byggematerialer i form af stål, træ, lastvogne, byggemaskiner, brændstof, mad og andet udstyr og forsyninger i skibs-konvojer fra Norfolk, Virginia, til Grønlands kyst ud for Thule / Pituffik.

Mål på fotografi: 25,70 x 20,50 centimeter.

Der er tale om et originalt s/h fotografi fra begyndelsen af 1950'erne med almindelige brugsspor. Dertil kommer, at fotoet har en rift i den ene side - se foto.

Nutidig ramme medfølger.

Emnet er på lager, men kan beses i butikken efter forudgående forespørgsel.


SKU 2791Andre produkter i denne kategori

Vintage foto af kroningen af dronning Elizabeth II 
af England i 1953, sort-hvidt, gelatine silver

Vintage foto af kroningen af dronning Elizabeth II

Stort antikt foto / fotoplakat af Peter Elfelt, 
kongelig hoffotograf samt pioner filmskaber og 
filminstruktør. Motiviet er Amalienborg Slotsplads

Stort antikt foto / fotoplakat af Peter Elfelt, ko

Originalt vintage sort / hvidt AP Wire foto af 
travhesten Tarok og travkusk / jockey Jørn Laursen 
til VM på Roosevelt Raceway i New York i 1977

Originalt vintage sort / hvidt AP Wire foto af tra

Fotograf Lisa Sheridan - født 1894, død 1966 
(Studio Lisa): Sort/hvidt foto af Dronning 
Elizabeth II af England sammen med sønnerne prins 
Andrew og prins Edward i 1965.

Fotograf Lisa Sheridan - født 1894, død 1966 (Stud

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram