Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Originalt sort-hvidt vintage foto fra Grønland i 1955 af en såkaldt Peter Snow Miller maskine, som den amerikanske hær brugte til at grave dybe render i indlandsisen under den kolde krig.

Pris: 1.550,- DKK

Originalt sort-hvidt vintage foto fra Grønland i 1955 af en såkaldt Peter Snow Miller maskine, der blev brugt til at grave render i indlandsisen under den kolde krig, da Thule Air Base / Pituffik / Thulebasen blev opført, og amerikanerne gik i gang med at bygge Camp Century - en hel by under indlandsisen, som en del af det tophemmelige projekt "Project Iceworm", som end ikke den danske regering kendte til. Projekt Iceworm handlede om at konstruere et kæmpe net af jernbanetunneller under indlandsisen, der skulle huse mere end 600 atommissiler.

Tekst på bagsiden af fotoet:
"A Peter Snowmiller machine makes a second pass in cutting a trench through the snow, during the construction of subsurface structures n the Greenland Arctic Ice Cap. This machine operated by Army Engineer personnel is capable of cutting a four-foot trench as deep as 18 feet if winds are favorable. 1955."

Billedet bærer en mærkat fra Birnback Publishing.

Mål på fotografi: 25,70 x 20,50 centimeter.

Der er tale om et originalt s/h fotografi fra 1950'erne med almindelige brugsspor.

Nutidig ramme medfølger.

Emnet er på lager, men kan beses i butikken efter forudgående forespørgsel.

SKU 2791Andre produkter i denne kategori

Originalt sort-hvidt vintage foto fra Grønland i 
1955 af en såkaldt Peter Snow Miller maskine, som 
den amerikanske hær brugte til at grave dybe 
render i indlandsisen under den kolde krig.

Originalt sort-hvidt vintage foto fra Grønland i 1

Jackie Kennedy og Lord Harlech, William David 
Ormsby-Gore, i Cambodia i 1960'erne - vintage 
sort-hvidt foto, gelatine silver fra 1967-68

Jackie Kennedy og Lord Harlech, William David Orms

Originalt vintage fotografi af Dalai Lama /  
Tenzin Gyatso, tibetanernes overhoved. Fotograf 
Ulrich Baumgarten, som har taget billedet 7. maj 
1995

Originalt vintage fotografi af Dalai Lama / Tenzi

Vintage sort-hvidt foto af kort over 
transportruter fra USAs operation Lead Dog i 
Grønland dateret i 1960

Vintage sort-hvidt foto af kort over transportrute

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram