Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Jackie Kennedy og Lord Harlech, William David Ormsby-Gore, i Cambodia i 1960'erne - vintage sort-hvidt foto, gelatine silver fra 1967-68

Pris: 1.850,- DKK

Originalt sort-hvidt foto af Jackie Kennedy og Lord Harlech i Cambodia i i 1967. Lord Harlech var rådgiver for Jackie Kennedys afdøde mand, præsident John F. Kennedy, under Cubakrisen i 1962.

Det store spørgsmål i forbindelse med Jackie Kennedy og Lord Harlech blev bragt op den 29. februar 1968 i magasinet Paris Match, der spekulerede i, hvorvidt mega-stjernen Jackie Kennedy ville gifte sig med walisiske Lord Harlech.

Fotografieret viser Jackie Kennedy og britten Lord Harlech siddende sammen foran et tempel i Cambodia.

William David Ormsby-Gore, den 5. Baron Harlech friede rent faktisk til Jackie Kennedy, der afviste ham. Det kom frem i 2017, hvor en række kærlighedsbreve blev auktioneret af Bonhams Auktionshus i London (der senere købte Bruun Rasmussen). I stedet giftede hun sig som bekendt med Aristotle Onassis senere i 1968.

Læs mere om Jackie Kennedys afvisning af Lord Harlech på BBC, der skrev om affæren i forbindelse med auktionen i 2017: https://www.bbc.com/news/uk-wales-north-west-wales-39236308

Mål på foto: Cirka 22 x 16 centimeter.
Moderne ramme medfølger.

Der er tale om et originalt foto fra slutningen af 1960'erne med almindelige brugsspor. Ujævne kanter.

Tekst på bagsiden af fotografiet:

"Will Jackie marry???
AFP - L2643 - 29.2.68.
The world's most gossipy question is now quite definitely: Will Jackie Kennedy marry Lord Harlech??
The magazine Paris Match comes out today with two full pages devoted to the subject.
Mrs Kennedy, who is at present in New York, and Lord Harlec, who is in Bermuda, have both said that they are not planning to marry, denials which have had the effect of increasing speculation.
Photo shows:
"The picture that didn't quite start the rumours, but at the same time didn't quite stop them". Mrs Kennedy smiling, apparently at a remark Harlech has made at idyll outside a temple in Cambodia during their recent visit there."

Billedet er stemplet "Fleet Street", London.Andre produkter i denne kategori

Stort antikt foto / fotoplakat af Peter Elfelt, 
kongelig hoffotograf samt pioner filmskaber og 
filminstruktør. Motiviet er Amalienborg Slotsplads

Stort antikt foto / fotoplakat af Peter Elfelt, ko

Originalt sort-hvidt vintage foto fra Grønland i 
1955 af en såkaldt Peter Snow Miller maskine, som 
den amerikanske hær brugte til at grave dybe 
render i indlandsisen under den kolde krig.

Originalt sort-hvidt vintage foto fra Grønland i 1

Originalt vintage, pressefoto i sort / hvid af 
statsminister Thorvald Stauning, 
Socialdemokratiet, fra 1929, gelatine silver.

Originalt vintage, pressefoto i sort / hvid af sta

Jackie Kennedy og Lord Harlech, William David 
Ormsby-Gore, i Cambodia i 1960'erne - vintage 
sort-hvidt foto, gelatine silver fra 1967-68

Jackie Kennedy og Lord Harlech, William David Orms

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram