Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 8 månemissionen i december 1968, der bragte de første mennesker i kredsløb om månen.

Pris: 150,- DKK

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 8 månemissionen i december 1968, der bragte de første mennesker, astronauterne Frank Borman, James Lovell og William Anders, i kredsløb om månen. På billedet ses affyringen af Saturn V raketten fra Kennedy Space Center, der sendte de tre astronauter ud på en helt fantastisk 147 timer lang rejse i rummet. De tre astronauter var i kredsløb om månen 10 gange og blev de første mennesker, der kunne se månen på tæt hold.

I juli det følgende år satte Apollo 11 de første mennesker på Månen.

Mål: 27,80 x 35,40 centimeter.

Forsendelsen sker via PostNord til 150 kr. uanset, hvor mange farveoffsetfotos, man bestiller. Sendes typisk på onsdage.

Dette farveoffsetfoto er en del af stort parti originale farveoffsetfotografier fra den amerikanske rumadministration, NASA, under forløbet af Apollo-programmet i 1960'erne og 1970'erne, som vi har fået hjem.
Farveoffsetfotografierne, som består af 40 forskellige billeder, hvoraf du finder de andre på Quirkysundays.dk, er lettere beskadiget - ofte på grund af fugt, buk på hjørner eller områder med misfarvning - så kig godt på billederne. Priserne veksler, blandt andet efter standen, og de vil typisk se fantastiske ud i rammer.Andre produkter i denne kategori

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15 
månelandingen i juli-august 1971. For første gang 
ses take-off fra månen

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 
9-missionen i marts 1969, der var en forberedelse 
til månelandingen i juli samme år og foregik i 
lavt kredsløb om jorden

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 9-m

Originalt NASA farveoffsetfotografi af 
astronauterne James Lovell, William Anders og 
Frank Borman fra Apollo 8-missionen, der fandt 
sted i december 1968.

Originalt NASA farveoffsetfotografi af astronauter

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15 
månelandingen i juli-august 1971. På billedet ses 
Apollo 15's lift-off fra Cape Kennedy den 26. juli 
1971. Dertil kommer astronauterne David R. Scott, 
Alfred M. Worden samt James B. Irwing.

Originalt NASA farveoffsetfotografi fra Apollo 15

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram